Door het proces van vacuüm stomen is de kwaliteit van onze oogstverse groenten tot op het bord te garanderen.
Steeds met kwaliteitsvolle groenten, geteeld volgens de GlobalGap norm. Bovendien heeft Versalof een BRC-certificaat, level A.
Geen toevoeging van smaak-, kleur- of bewaarstoffen.
Het gaarproces versterkt de intrinsieke smaak en geur van de groenten en behoudt de vitaminen.
Vers d'anvers
Kielsbroek 4
2020 Antwerpen
t: +32 3 257 19 84
f: +32 3 216 09 35
Bonfait Warme Maaltijdcomponenten
Fresh Pack
FreshQlinair
Soepen
Hentho gin
Xavies Granovies
Versalof
Yoghurt tap
Maandag | 4u - 16u |
Dinsdag | 2u - 15u |
Woensdag | 4u - 16u |
Donderdag | 2u - 15u |
Vrijdag | 4u - 17u |
Zaterdag | 5u - 10u |
Zon-en feestdagen gesloten