Tomato Standards

Alles staat of valt met de smaak! Een lekker product geeft nu eenmaal de meeste kans op een herhalingsaankoop. De juiste rassenkeuze is daarom erg belangrijk.

Meermaals per jaar trekt het smaakteam op onderzoek uit. Nieuwe variëteiten en nieuwe trends worden in de kassen uitvoerig uitgetest: productiecapaciteit, resistenties en houdbaarheid worden in kaart gebracht.

Smaak blijft het meest doorslaggevende argument om een ras te behouden. Een tomaat moet lekker zijn! Daarom worden de tomaten bij Stoffels pas geoogst wanneer ze volledig gerijpt zijn aan de plant.

Het eindproduct moet van een onberispelijke kwaliteit zijn! Interne controles op het sorteren van het product en de presentatie ervan in de verpakking dragen bij tot een kwalitatief hoogstaand product. Zo garanderen wij een goede presentatie in de versafdeling van onze verswinkels en slagers.

Door de zorgvuldige rassenkeuzes en het steeds zeer vers aanleveren van onze tomaten garanderen we een langdurige stabiliteit in smaak en uitzicht. Ons geheim: zeer kort op de bal spelen en voldoende rotatie garanderen.

Webshop powered by Marcando